TEL.: 06 30 890 6141

Nyaralók és
Instant készházak

Nyaralók és
Instant készházak

A Moduláris Építészet Újragondolva

Mobilházaink Nyaralóként és akár Otthonként is egyaránt megállják a helyüket.

A Wolf And Young által gyártott, készen szállítható és modulárisan is bővíthető épületeivel, olyan megoldást kínálunk ügyfeleinknek, ami 3-4 hónap alatt kulcsrakészen, akár bútorozva és teljesen felszerelve elkészülhet. A folyamat pont olyan egyszerű, mint ha egy autót rendelnél! Te megálmodod és megadod nekünk a felszereltséget, mi pedig a gyárunkban legyártjuk neked álmaid otthonát/nyaralóját. Ez a modern építészet új generációja, ami nem tartogat kellemetlen meglepetéseket.

Az általunk gyártott nyaralókkal és készházakkal egy olyan egyedi acélszerkezettel rendelkező, egyben szállítható, igény esetén bútorozott és teljesen felszerelt, minden igényt kielégítő megoldást kínálunk, amely lehetőséget biztosít az azonnali beköltözésre és amivel elfelejtheted az építkezéssel járó összes kellemetlenséget is.

A cégünk által tervezett és gyártott moduláris készházakkal fájdalommentesen élheted meg az "építkezés" örömét és várakozás nélkül léphetsz be a kényelemmel és luxussal teli nyaralók és otthonok világába. Épületeink a moduláris rendszerünknek köszönhetően utólag is bármikor bővíthetőek.

Tökéletes alternatívaként szolgálhat az új generációnak, mint első otthon.

Melyikre vágysz leginkább?

Lakóházak és Nyaralók

Munka és Szabadság

Vonulj el a világ zaja elől