TEL.: 06 30 890 6141

Nyaralók és
Instant készházak

Nyaralók és
Instant készházak

A Moduláris Építészet Újragondolva

Minden épület lelke a statikában rejlik. Több, mint egy évig terveztük és folyamatosan addig teszteltük az épületeink acélszerkezetét, amíg nyugodt szívvel azt nem tudtuk mondani, hogy az épület az összes berendezéssel, fürdőszoba csempével és minden felszereléssel együtt készen daruzható és szállítható repedés és sérülések nélkül.

A WOLF & YOUNG Hungary Zrt. által gyártott Nyaralók és Mobilházak váza, sok más gyártóval ellentétben (akik fából építik a szerkezeteiket), egy egyedi statikai terv alapján hegesztett masszív acélszerkezet. Ez teszi lehetővé azt, hogy akár a 20 tonnát is meghaladó összsúlyt is sérülésmentesen tudjuk daruzni és szállítani.

Az épületszerkezetnél, szigetelésnél/párazárásnál, épületgépészetnél és a beépített bútoroknál egyaránt kizárólag első osztályú alapanyagokat használunk fel és a beépítési folyamatokat komoly teszteknek és minőségi ellenőrzésnek vetjük alá.

A falak szigetelését a legjobb minőségű 10 vagy igény esetén akár 15 cm-es szendvicspanel, plusz ezen felül egy 10 cm-es PIR/PUR vagy közetgyapot szigetelés biztosítja. Csak viszonyításképpen például egy 40 mm vastag PUR hab töltetű szendvicspanel hőszigetelő képessége (k érték) kb egy 30 cm vastag átlagos téglafal hőszigeteltségének felel meg. A mi házainknál használt panelek vastagsága minimum ennek a duplája!

A legkritikusabb pontja a hatalmas üvegfelületek/ablakok beszerelése és az esetleges hőhidak kiküszöbölése. Ennek a titka a párazárásban rejlik. A bemutatóházunkat a második éve teszteljük és az eddigi tesztek mind azt eredményezték, hogy az általunk használt technológia 100 százalékos védelmet nyújtott.

A gipszkarton falak egy speciális réteget kapnak festés előtt, amely teljes mértékben megakadályozza a szállításkor keletkezhető esetleges repedéseket.
A fürdőszobák csempézésénél olyan flexibilis alapanyagokat használunk amiket a hajógyártók alkalmaznak.

A ház külső burkolatát illetően 3 féle opciót is kínálunk az ügyfeleinknek. Alumíniumborítás (Több színben/színkombinációban és mintával), faborítás (vörösfenyő/cédrus) és nemesvakolat (Több színben).

Így készül egy mobilház.

Melyikre vágysz leginkább?

Lakóházak és Nyaralók

Munka és Szabadság

Vonulj el a világ zaja elől