TEL.: 06 30 890 6141

Nyaralók és
Instant készházak

Nyaralók és
Instant készházak

A Moduláris Építészet Újragondolva

Ingatlanpiaci körkép, avagy a mobilházak létjogosultsága

Ma egyre inkább szélmalomharcot vívnak azok, akik építkezni szeretnének. Kiszámíthatatlanság, magas anyagárak, kevés precíz szakember, idő és pénzveszteség. Leginkább ezekkel a kifejezésekkel találkozunk akkor, amikor arról beszélünk, hogy házat építenénk.

A probléma ennél azonban sokkal összetettebb. A folyamatosan emelkedő anyagárak, a valóban jó és megbízható szakemberek hiánya mind-mind olyan ijesztő tény, ami miatt ma szerte a világban egyre másra bedőlnek az építkezések.

A világjárvány előtt sem volt sokkal egyszerűbb a helyzet, azóta azonban kezelhetetlenné vált.

Ennek egyik alternatívája, hogy használt ingatlanba költözünk, megóvva magunkat a megannyi kellemetlen szituációtól, a másik, hogy új épületbe fektetünk.

Ezek egyik leginkább ismert paradoxonja, hogy alig megfizethető és mégsem úgy néz ki, mégsem az, amiről álmodunk, a rejtett hibákról pedig mindannyian rettegünk. Hiszen lássuk be, ezek mindegyike rejt még magában hosszú évekre elegendő káváriát.

A használt lakóingatlanok egyik legnagyobb zsákutcája a rejtett hibák sokasága. Ma a vásárlók nem szakember gárdával mennek lakást nézni, így még mindig a könnyű megközelíthetőség, az ingatlan tájolása és nem utolsó sorban annak felújítandó képe az, ami alapján döntenek.

A vezetékelés, csatornarendszer, a födém és tető állapota még mindig a sor végén kullog, ha ingatlan vásárlásról beszélünk. Ez pedig hosszú, de akár rövid távon is több milliós veszteséget okozhat egy család számára.

Az új építésű ingatlanokkal sem sokkal egyszerűbb a helyzet. Már a foglalás pillanatában több millió forintot fizetünk ki és utána kezdődik a kanosszajárás. Befejeződik-e valóban határidőre az ingatlan (általában éves csúszásokkal kell számolni), tényleg minden ott és úgy lesz, ahogyan az előzetes tervrajzban szerepel és nem beszélve az anyagminőség rohamos romlásáról, melyről az építkezés közben nem vagy csak utólag értesítenek bennünket, a garanciáról már nem beszélve.

MOBILHÁZ A BIZTOS BEFEKTETÉS

A mobilházak esetében azonban egészen más oldalról közelíthető meg az ingatlan, akár a tervezése, akár pedig a kivitelezése.

Semmi másra nincs szükség, mint egy helyre, egy telekre vagy a kert beépíthető részére, valamint az álmaidra. Hiszen a mobilház ma a legtrendibb és minden igényt kiszolgáló otthon lehet, de használhatod irodaként, wellness egységként vagy bármire, amire szeretnéd.

Drawing renovation of a Open modern kitchen from loft with view on a lush garden

Épp ezért a Wolf And Young (Magyarországon gyártott) készházainál/mobilházainál különösen nagy hangsúlyt fektetünk a tervezésre, hogy a belső enteriőr-t úgy alkossuk meg számodra, ami nem csak, hogy kényelmesen funkcionáló egységeket képez, de megkapod azt a lendületes mégis megnyugtató életérzést, amit csak egy ilyen technológiával készre gyártott és kulcsrakészen leszállított ház képes biztosítani.

Akár a nappal beszűrődő fényekről, akár a mai kor technológiáját is meghaladó fejlesztések, az okos otthonok kialakítása, az automatizmusok mind-mind azt kell, hogy sugallják és bizonyítsák, itt valóban a kényelem és a luxus az elsődleges szempont.

NINCS TÖBBÉ “HARC”? NINCS IDEGESKEDÉS!

Az idő mindenkinek pénz. Hisszük, hogy nincs annál megnyugtatóbb érzés, mint amikor tudod, hogy a pénzedért pontosan azt és úgy kapod, ahogyan elképzelted, nincs kellemetlen meglepetés és nincs csalódás élmény sem. Hiszen nem csak egy fiatalos, minden igényt kielégítő ingatlant kapsz a mobilház által, de egy életérzést is.

Költségek, amivel biztosan számolhatsz

A költségek tekintetében is verhetetlen a Mobilház, hiszen nem kell rejtett költségekkel számolnod. Minden pillanatban kézben tarthatod a pénzügyeid, előre tudod mi mennyibe kerül és mit mikor kell fizetned. Ez számodra és számunkra is garancia arra, hogy a mai üzleti világban teljesen újszerű biztonságot adhatunk az ingatlan mellé.


————————————————————————

Melyikre vágysz leginkább?

Lakóházak és Nyaralók

Munka és Szabadság

Vonulj el a világ zaja elől