TEL.: 06 30 890 6141

Nyaralók és
Instant készházak

Nyaralók és
Instant készházak

A Moduláris Építészet Újragondolva

AZ ELŐKÉSZÜLETEK/ ALAPOZÁS

A ház alapozását a talaj minőségétől függően kell előkészíteni. Erre 3 megoldást is kínálunk. Talajcsavar, betonoszlopok telepítése és teljes felületen történő betonalapozás.

A ház elhelyezésénél és az alap tervezésénél figyelembe kell venni a helyi építési szabályzatokat, az épület tájolását és a domborzati viszonyokat.

KÖZMŰVEK ÉS CSATORNÁZÁS

A házak közműellátása, mint szennyvíz elvezetés, víz- és elektromos áram ellátás mindegyike egy fix pontra van telepítve. Az alapozással egyidőben javasoljuk, hogy a házhoz vezető elektromos földkábelek, csővezetékek és csatornák legyenek telepítve.

A kertrendezést tekintve és a kerítés építésére viszont kifejezetten azt javasoljuk, hogy arra minden esetben a ház telepítése után kerüljön sor.

UTÓMUNKÁLATOK

Miután a kész házat daruval ráemeltük a már elkészített és kiszínezett alapra, a következő lépésként ellenőrizzük a szállítás és emelés során a ház falain keletkezett esetleges hajszál repedéseket. Ezek a repedések nagyon ritkán fordulnak elő és egy hagyományos téglaház elkészülte után is természetes és elfogadott, hogy megjelennek. Viszont míg a hagyományos építkezésnél az épületben 6-8 hónap elteltével jelennek meg ezek a repedések, úgy mi azt a szállítást követően azonnal javítjuk.

Amennyiben az ügyfél külső burkolatként a nemesvakolatot választotta, úgy annak felvitelére is a telepítés után kerül sor. Ez az időjárástól függően maximum 4 napot vesz igénybe.

A teljes telepítés és az előkészített közművekre történő rácsatlakozás mindössze 2-3 napot vesz igénybe. Így a teljes procedúra nem tart tovább mint 1-2 hét.

Így készül egy mobilház.

Melyikre vágysz leginkább?

Lakóházak és Nyaralók

Munka és Szabadság

Vonulj el a világ zaja elől